14 VITE EKSPERIENCE

Dedja Shipping

SHERBIMET TONA

PERSE TE NA ZGJIDHNI NE

Suport 24/7

Ne jemi ne dispozicionin tuaj 24/7

Shperndarje/dorezim ne kohe

Ne ju ofrojme sherbime menaxhimi logjistike si edhe zinxhir sherbimesh per te arritur efikasitetin ne kohe.

Keshillim ne te gjithe boten

Vitet e experiences na kane bere te afte t’u japim klienteve tane keshillat tona te vlefshme ne sektore te ndryshem detare ne te gjithe boten.

DEDJA SHIPPING FESTON ME KRENARI
14 VITE EKSPERIENCE

Ne u ofrojme sherbime detare dhe  portuale klienteve tane kryesisht pronare anijesh, pronare mallrash dhe tregtare, ne portet shqiptare, duke lehtesuar procesin e ngarkim-shkarkimit te mallrave prej dhe drejt porteve si: Shengjin, Durres, Vlore, Sarande, duke shfrytezuar njohurite tona ne fushen e detarise.

Sherbimet portuale ne portet e Shqiperise zhvillohen duke u bazuar ne ligjin dhe Kodin Detar Shqiptar, respektivisht dhe anen financiare nga autoritetet portuale.

Agjensia Detare Dedja Shipping per te lehtesuar sherbimet ne rade te se anijeve me zhytje mbi 8 meter sipas kufizimeve te portit,organizon mbushjen/zbrazjen me barxha, matje me zhytje, motobarka etj ne nje kohe rekord e cila eshte thelbesore ne kete proces per te reduktuar kostot e transportit detar, kryesisht mineralet ne eksport.

Themeluesi I kompanise, kapiten Artur Dedja, si  nje ish Oficer Marine dhe ish kapiten ne sektorin e ngarkesave te thata, drejton procesin e ofrimit te sherbimeve te anijeve  qeveritare dhe ushtarake te kontrolluara nga NATO dhe USA ne Shqiperi.

Dedja Shipping Sh.P.K mban mbiemrin e familjes dhe dhe eshte nje dege e zyres Qendrore Dedja Shipping Inc. ne Florida, USA.

Dedja Shipping Inc. ne Florida eshte e fokusuar ne tregun nderkombetar duke ofruar sherbime detare ndermjetesuese ne: minerale, energji, ushqime, produkte agrikulturore dhe agregate ndertimi kryesisht jashte Shqiperise.

Sektori I anijeve cisterne eshte nje dege e re ne terminalet shqiptare si Porto Romano, MBM, PIA duke ofruar me te miren tone ne kursimin e kohes dhe shpenzimeve per cisternat me nafte dhe gaz te lengshem, me transparencen me te larte.

Anetar I FONASBA dhe AGENTS ONE
Motoja jone eshte:ith our general motto:

"OFRIMI I SHERBIMEVE ME STANDARTET ME TE LARTA"

Shenim: Ne nuk I sherbejme  vendeve, kompanive apo kombesive
te cilat jane perjashtuar / sanksionuar nga OFAC/US
Per kete arsye, rezervojme te drejtat tona ndaj cdo pale qe nuk na e ofron kete informacion
para se te filloje te punoje me ne.

Sherbimet tona

Kontrollohen nga zyra Durres, Shqiperi

Agjensi detare

Ne punojme qe cdo dite te permiresojme aftesite tona ne menyre qe te arrijme standartet me te larta…


Lexo me shume

Survejor i pavarur

Detaria te fal kenaqesi, por shpesh edhe dhimbje koke per shkak demeve qe shkaktohen…


Lexo me shume

Agjensi jahti

DEDJA SHIPPING vepron si agjent per jahtet ne te gjitha portet e Shqiperise, duke ofruar nje game te gjere sherbimesh…


Lexo me shume

Sherbimet tona

Kontrollohen nga zyra Florida, USA

Carterimi i anijeve

Vetem me kerkesen e klientit, ne carterojme anije ose ngarkesa me rregullin e thjeshte…


Lexo me shume

Tregeti mallrash

TREGETI MALLRASH eshte nje vlere qe I shtohet kompanise dhe kontrollohet nga zyra ..


Lexo me shume

Shitje & Blerje

Fale eksperiences sone ne shitjen dhe blerjen e shume mjeteve detare…


Lexo me shume

Partnere & Certifikime

ARRINI NE DESTINACIONIN TUAJ 100% QETE DHE TE SIGURT