DEDJA SHIPPING vepron si agjent per jahtet ne te gjitha portet e Shqiperise, duke ofruar nje game te gjere sherbimesh:

 • Agjent jahti
 • Furnizim me karburant me cmimet me te mira (duty free)
 • Furnizim me ushqime, uje etj.
 • Organizime udhetimesh, ekskursionesh etj
 • Marrje me qera makina, minivan,helikopter
 • Sherbime shoqerimi te VIP dhe roje sigurie
 • Regjistrim I jahtit nen flamurin Shqiptar ose te huaj.
 • Nderrim ekuipazhi
 • Zhytesa
 • Transport ujor/ ajror me varke ose ne aeroport
 • Rezervime dhe akostime ne kalada dimerore
 • Pjese kembimi
 • Pastrim I brendshem dhe I jashtem, sherbime lavanderie.

Keto sherbime jua ofrojme 24/7 nderkohe qe kaloni Adriatikun.

ARRINI NE DESTINACIONIN TUAJ 100% QETE DHE TE SIGURT