Vetem me kerkesen e klientit, ne carterojme anije ose ngarkesa me rregullin e thjeshte:

“ I sherbejme atij qe telefonon me pare”

Ky rregull ben te mundur respektimin e tregtareve, pronareve te mallit, pronareve te anije etj. qe jane duke bere biznes me ne.
Kete  sherbim e ofrojme ne te gjithe boten.

Durrës - Europe

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Bilbao
Antwerp
ST.Petersburg

Durrës - N/S America

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Houston
New Orleans
Mobile
Veracruz
Altamira
Rio de Janeiro
Santos
Paranaguá

North-South-America

Durrës - Persian Gulf

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Aqaba
Jeddah
Port Sudan
Al Mukalla
Salalah
Jebel Ali
Umm Qasr

Persian

Durrës - Far East

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Singapore
Shanghai
Qingdao

FarEast

Durrës - Caspian

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Aktau
Baku
Turkmenbashi
Anzali

Caspian

Durrës - Africa

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Casablanca
Dakar
Conakry
Abidjan
Douala
Luanda
Walvis Bay
Cape Town

Chartering

Loading Ports:

Durrës

Delivery Ports:

Suez
Port Sudan
Djibouti
Somalia
Mombasa
Dar Es Salaam
Beira
Durban

Chartering

ARRINI NE DESTINACIONIN TUAJ 100% QETE DHE TE SIGURT