Detaria te fal kenaqesi, por shpesh edhe dhimbje koke per shkak demeve qe shkaktohen. Per kete arsye ne kemi krijuar degen e sherbimeve per te mbrojtur interesat e klienteve.

Ky sherbim nuk I ofrohet paleve te treta jashte marredhenies me agjensine tone.

Duke u perkushtuar me te gjithe aftesite dhe profesionalizmin tone, ne ofrojme sherbimet si me poshte:

  • Matje me zhytje
  • Matje tankesh
  • Survejime ne marrje/dhenie anijesh me qera
  • Matje e depozitave te naftes
  • Spontim dhe numerim malli
  • Vleresimi I humbjeve dhe demeve
  • Inspektim I demtimeve te ngarkeses dhe anijes
  • Inspektim ngarkese
  • Inspektim I lidhjes se ngarkeses
  • Konsulta siguracioni dhe parandalimi te humbjeve

Pasi I kemi treguar aftesite tona ne keshillim, ne kemi avantazhin e njohurive te thella dhe eksperiencen ne kete aspekt. Keta faktore jane arsye per efikasitetin e biznesit tone se bashku me suksesin e tregtarit.

Kompania Dedja shipping po vendos nje standard ne tregun detar dhe survejimin e ngarkeses duke u angazhuar ne permiresimin dhe efikasitetin e procedurave ne menyre qe klientet tane te fitojne ne kohe.

ARRINI NE DESTINACIONIN TUAJ 100% QETE DHE TE SIGURT