Sherbimet tona 

Kontrollohen nga zyra Durres, Shqiperi

Agjensi detare

Ne punojme qe cdo dite te permiresojme aftesite tona ne menyre qe te arrijme standartet me te larta…

Lexo me shume

Survejor i pavarur

Detaria te fal kenaqesi, por shpesh edhe dhimbje koke per shkak demeve qe shkaktohen….


Lexo me shume

Agjensi Jahti

DEDJA SHIPPING vepron si agjent per jahtet ne te gjitha portet e Shqiperise, duke ofruar nje game te gjere sherbimesh…


Lexo me shume

Sherbimet tona

Kontrollohen nga zyra Florida, Usa

Carterimi i anijeve

Vetem me kerkesen e klientit, ne carterojme anije ose ngarkesa me rregullin e thjeshte…


Lexo me shume

TREGETI MALLRASH

TREGETI MALLRASH eshte nje vlere qe I shtohet kompanise dhe kontrollohet nga zyra …


Lexo me shume

Shitje & Blerje

Fale eksperiences sone ne shitjen dhe blerjen e shume mjeteve detare …


Lexo me shume

PARTNERET & CERTIFIKIMET

ARRINI NE DESTINACIONIN TUAJ 100% QETE DHE TE SIGURT