Fale eksperiences sone ne shitjen dhe blerjen e shume mjeteve detare si anije, varka, jahte etj. ne sigurojme sherbime profesionale duke filluar nga negociatat fillestare per blerjen/ shitjen e mjetit, deri tek dorezimi I tij, duke mbrojtur keshtu klientet tane deri ne detajet me te vogla.

sale & purchase